• Tryck PVC fria klistermärken
  • Miljövänligt
  • Fri frakt & faktura

PVC fria klistermärken
& etiketter

Beställ skräddarsydda etiketter tryck

Få kostnadsfri offert

Ett miljövänligt tryckalternativ utan att tumma på kvalitén

Ett miljövänligt tryckalternativ utan att tumma på kvalitén

För dig som vill göra ett miljömedvetet val är våra PVC fria klistermärken perfekta. Våra PVC fria klistermärken består av polyvinylklorid fri film baserad på en ytbelagd polypropen. Om du inte vill tumma på kvalitetén är vår PVC fria klistermärken ett miljövänligt tryckalternativ. 

Om du behöver trycka etiketter som ska användas på känsliga platser såsom skolor, förskolor, sjukhus och hälsovårds anläggningar rekommenderar vi vår PVC fria etiketter. Vi kan även erbjuda etiketter tryckta på papper och etiketter lämpade för livsmedelshantering.

PVC-fria klistermärken till många användningsområden

PVC-fria klistermärken till många användningsområden

Våra miljövänliga PVC fria klistermärken är mångsidiga precis som vanliga klistermärken. Du får hem etiketter tryckta i fullfärg och i din egen design. Eftersom vi konturskär våra klistermärken finns det inte begränsningar kring hur ditt klistermärke ska se ut. Hos oss kan du trycka etiketter i egen form och storlekar.

Långvarigt intryck är det bästa intrycket, därför är klistermärken ett väldigt bra sätt är att satsa på för företag. Att skapa egna specialdesignade klistermärken med din logotyp eller budskap och använda de till olika användningsområden gör att du når ut till fler potentiella kunder och låter intrycket leva kvar länge. Du kan även välja att trycka egna klistermärken i den mängden som passar dig bäst, oavsett för små eller stora projekt.

Om du väljer att trycka PVC fria etiketter gör du dessutom ett bra val för miljön och du kan använda dem till alla olika ytor då de är beständiga även i känsliga miljöer.

PVC fria klistermärken – ett miljömedvetet val.

Kontakta oss
om du vill veta mer!

Mejla oss info@etikettproffsen.se Ring oss 040-630 72 72